Prem play i escolta Ràdio Godella en directe

TRADUCTOR/TRANSLATOR


Ràdio Godella, la ràdio del poble.


Ràdio Godella, la ràdio municipal de Godella, neix l'any 1994 de la mà del regidor Francesc Herrero, encara que des de l'any 1992 ja funcionava en proves, convertint-se així en una de les ràdios més veteranes de la comarca de l'horta nord i voltants, i sent una de les poques que té llicència d'emissió i freqüència legals assignades per la Direcció General de Telecomunicacions.

Després de passar les seves instal.lacions per diverses ubicacions com el mercat municipal, la torreta de Misildo i l'antic escorxador, s'estableix definitivament a l'edifici polivalent Jacaranda.

En l'actualitat Ràdio Godella compta amb més d'una trentena de col.laboradors que desinteressadament fan possible oferir una programació contínua durant les 24 hores del dia.

Des de l'any 2007 Ràdio Godella està adherida a la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes (XEMV) al costat de diverses ràdios municipals de les províncies de València i Alacant.Aquesta adhesió li permet oferir programació conjunta amb les altres ràdios adherides, de manera que programes produïts en els estudis de Ràdio Godella es poden escoltar en altres poblacions.

Ràdio Godella emet en la freqüència 98.0 de la FM i a internet a través de la pàgina www.radiogodella.com, fent així possible que ens escoltin a tot el món. També la pots escoltar des de el teu dispositiu mòbil instal.lant l'aplicació gratuïta TuneIn i buscant-la en el seu directori d'emissores.

Si estàs interessat en contactar amb Ràdio Godella pots passar-te pels estudis situats a l'edifici polivalent Xicranda, carrer Manuel Tomás número 2, telefonar al número 963.642.952, o pots escriure'ns a l'adreça de correu electrònic radio@godella.es o adreçar-te al nostre facebook.

Si vols participar segur que hi ha un espai per tu.